Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  TakvimTakvim  Forumu AraArama  YardımYardım  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Güncel
 Özel Harekat | Güncel | Güncel
Mesaj icon Konu: unutamadiklarimiz ! tarihi yaziyorum Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
lorinc
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 160

Alıntı lorinc Cevaplabullet Konu: unutamadiklarimiz ! tarihi yaziyorum
    Gönderim Zamanı: 26.Nisan.2010 Saat 15:55
sevgili dúnyamizin bilgisine ! degerli dúnyali dostlarima sizlerle paylasmak istiyorum ermeni soykirimi degil túrk ún soykirimi toptan temizligi nasil yapildigini vahseti kisaca yaziyorum 1 dúnya savasi sonrasi lubnan ve súriye bőlgelerinden adana bőlgesine 100 000 civarinda ermeni milisi gelir  adana merkez kurukőprú civarinda bulunan kőylú garacina kőyden sehire tereyagi peynir vs erzakini getiren kőylúlerin 1 avuc peynir tereyagina el koyan ermeni milisleri acimadan túrk kőylúsúnú őldúrúrler tabiki bu kőylúler túrk kurt arap asilidir őldúrdúkleri vatandaslari su anda bulunan adana abidin pasa cdsinde bulunan merkez bankasi binasinin bulundugu yer cukurdur cenazeleri cukura doldururlar őyle ceset kosusu yayilmistirki kőtú kokulu túrk sőzú orada cenazeleri kokan túrklere sőylenmistir. orada tahmini rakam olarak 23000 túrk ermeniler tarfindan mezar yapilmistir. DIKKAT DIKKAT ermeni ceteleri kuvayi milliye múcadelesinden kacmaya baslar sayim beyli ilcesine dogru ermeni milisleri kacarken kőyleri yakip yikarlar őnúne gelen túrk ú őldúrúrler . yanlarina kendilerini kurtarmak icin túrk esirler alirlar bunlar túrk kúrt arap ailelerdir SIMDI VAHSETI DIKKATLE OKUYUN esir alinan túrkler aclik susuzluk icinde bitmis bir vaziyettedir. ermeni milisler túrk cocuklari kesip gúzelce pisirdikten sonra anne ve babalarina yemek olarak sunarlar  yemekten cocuklarinin parmagini gőren aileler cocuklarinin etinden yapilmis yemegi yerler sayin dúnya kamoyuna bilgisine sunulur. saygilarimla
 UNUTAMADIK !!!!!!!!

TÚM AZIZ TÚRK SEHITLERIMIN RUHU SAD OLSUN !!!!!!!!

TANRI TÚRK Ú KORUSUN VE YÚCELTSIN

SAYGILARIMLA

kaynak : canli tanik anlatimlaridir
NE MUTLU TÚRK ÚM DÍYENE M.Kemal ATATÚRK
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme