![]() |
Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama |
| Güncel | |
| |
|
| Yazar | Mesaj |
|
lorinc
Kidemli Üye
|
![]() Konu: SAHTE ATATÚRKCÚ NE HABER...!Gönderim Zamanı: 15.Mayis.2010 Saat 14:32 |
|
SAHTE ATATÚRKCÚ NE HABER.... !
sevgisiz asagilik yúzúne bile túkúrmeye bile deymez SAHTE ATATÚRKCÚ hani meclisten dúnyayi yőneten hapcidir diye bagiriyordun. otel kőselerinde milletvekilinin gőzúnemi bakiyordun serefsiz asagilik herif defol git senin adini sonsuza kadar duymak istemiyorum. bak ulan asagilik herif eger zimmetine yetim hakki gecirmissen devletin 1 kurusunu haksiz peskes cekmissen hesabini vereceksin. DUR HELE DUR. sen ve senin gibi sahte ATATÚRKCÚLER kúrt genclerini devletlerine dúsman edip oy avciligi yapip lambali kősklerde gúnúnú gún edenler sen ve senin gibi sahte ATATÚRKCÚLER degillermidir. UTUNMAYIN her zaman 1 túrk deli cikar ve geregini yapar. 1 túrk dúnyaya bedeldir. sevgili dostlarim. DEGERLI BÚYÚKLERIM verin coskuyu túrkiyeme simdiden basarilar dilerim. ayrica buradan túm túrk sehitlerimi saygi ve minnet súkranla aniyorum mekanlari cennnet olsun saygilarimla
TÚRKIYEM GELIYOR
|
|
|
NE MUTLU TÚRK ÚM DÍYENE M.Kemal ATATÚRK
|
|
|
|
|
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|