![]() |
Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama |
| Korkut EKEN | |
| |
|
| Yazar | Mesaj |
|
johozelharekat
Yönetici
|
![]() Konu: Hayatı ve YaşamıGönderim Zamanı: 07.Ekim.2007 Saat 20:31 |
|
Korkut Eken in Şu anda nerde ve ne yaptığı konusunda bilgisi olan var mı ?
Benim bildiğim en son Ankara 'da olduğu ve telefonlarının dinlendiği hatta gözetim altında olduğuydu idi. Ancak tam emin değilim...
|
|
|
|
|
johozelharekat
Yönetici
|
![]() Gönderim Zamanı: 08.Ekim.2007 Saat 12:53 |
|
Korkut Eken, 1945 Ankara doğumlu olup, Samsun’un Terme ilçesi nüfusuna kayıtlı emekli Türk yarbaydır.
Gerek askerliği gerekse emekli olduktan sonra Milli İstihbarat Teşkilatı'nda (MİT) görevli olduğu dönemlerde PKK ile verdiği mücadelelerden dolayı “Efsane yarbay” olarak anılmaya başlamıştır. Korkut Eken evli olup, 3 çocuk babasıdır. Korkut Eken, 1993-1996 döneminde PKK ile mücadelesinde Güneydoğu’daki bazı nüfuzlu aşiretleri silahlandırıp örgütlemiştir. Türkiye’nin 20 Temmuz 1974 tarihinde yaptığı Kıbrıs Barış Harekâtı’ında hava harekatı ile savaşa katılmış, gösterdiği cesaret ve yaptığı hizmetlerden dolayı "Şerit Rozet beratı" ile ödüllendirilmiştir. 1978 tarihinde Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Özel Harp Dairesinde, Özel Birlik Komutanı oldu ve 1981 - 1986 döneminde Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde Polis Özel Harekât Timleri'nin teşkili, donatım ve eğitiminde hizmetler yaptı. 1982 yılında rehine kurtarmaya yönelik 40 kişilik özel eğitimli bir timin yetiştirilmesini sağladı. Yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı Türk Silahlı Kuvvetleri'nin "Üstün Cesaret ve Feragat Madalyası" ve bir çok takdirname ile ödüllendirildi. Daha sonraları adı Susurluk Skandalı'na karışan Korkut Eken, açılan davada mahkûm olmuş ve bir süre hapis yatmıştır. |
|
|
|
|
özeltim60
Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 29.Aralik.2007 Saat 22:36 |
|
en son kızının adına gayrı menkul yatırım yaptığı söylenimleriyle gündemdeydi
|
|
|
|
|
Night Eagle
Yeni Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 29.Ocak.2008 Saat 12:13 |
|
isini durust yapan adam her zaman isinin basindadir... bilmiyormuydun ozeltim60 efendi?
|
|
|
|
|
özeltim60
Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 30.Ocak.2008 Saat 18:17 |
|
la gardaşım sen bana çatmadan edemiyonmu yav
|
|
|
|
|
özeltim60
Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 30.Ocak.2008 Saat 18:18 |
|
kaldı ki bu ülkeye hizmet edenler hep unutuldu tek korkum yarın bir gün ATATÜRK te unutulursa işte ona yanarım...........................................................
|
|
|
|
|
Night Eagle
Yeni Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 01.Subat.2008 Saat 08:34 |
|
senin gibi bu memlekette bunu bunu yapiyorlar e bu turkiye boyle diye bagiran cigirtkan surusu olursa Ataturk'te bir gun unutulur... Sayenizde...
|
|
|
|
|
Night Eagle
Yeni Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 01.Subat.2008 Saat 08:35 |
|
Sen akillanana kadar sana catacam...
|
|
|
|
|
yakup73
Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 24.Aralik.2008 Saat 17:52 |
|
Korkut Eken simdi .Ankara’da bir alışveriş merkezinde, elektrikli küçük eşya satan bir mağaza ile bir fast-food restoranın ortağı... Benim bildigim en son bu bilgi
|
|
|
İdealler yıldızlar gibidir.
Onlara belki ulaşamazsınız ama bakarak yönünüzü tayin edebilirsiniz... Başbuğ Alparslan TÜRKEŞ |
|
|
|
|
karasahin
Yeni Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 01.Ocak.2009 Saat 20:39 |
|
KORKUT EKEN ANKARADA Bİ ALIŞVERİŞ MERKEZİNDE TEFALİN DİSTRÜBÜTÖRLÜĞÜNÜ YAPIYOR ANTERES ALIŞVERİŞ MERKEZİNDE
|
|
|
|
|
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|